Altındağ Gazi Anadolu Lisesi

Vizyon: Köklü tarihinden güç alarak yenilikçi ve marka bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, çağdaş, demokratik, düşünen ve üreten, öğrenmeyi öğrenmiş başarılı bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Altındağ Gazi Anadolu lisesi tarihine yakışacak başarılarına her geçen yıl yenilerini eklemektedir.İlçemizde yapılan her türlü etkinliklerde adını duyurmaktadır.Ayrıca üniversiteye yerleştirdiği öğrenci sayısıda yüksek düzeydedir.Fen, TM,Sosyal bilgiler dallarında öğrencilerimiz her yıl başarılarını istikrarlı bir şekilde artırmaktadırlar.

Saatler: 08:00 -15:10
Isınma: Doğal Gaz-Kaloriferli
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce, Fransızca, Almanca
Servis Bilgisi: SERVİS İMKANIMIZ VARDIR.
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA FUTBOL, FUTSAL, BASKETBOL, VOLEYBOL, ATLETİZM VE JUDO OLMAK ÜZERE 6 OLİMPİK BRANŞTA 120 LİSANSLI SPORCUMUZ BULUNMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 4006-TÜBİTAK PROJE BAŞVURUMUZ VARDIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+ KA219 LESS CHEMICAL MORE QUALITILY LIFE

Telefon - 0312 3113725

Belgegeçer - (312) 310 4128

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://agazilisesi.meb.k12.tr

Adres - HACI BAYRAM MAH. A.ADNAN SAYGUN CAD. GAZİ ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 4 ALTINDAĞ / ANKARA

Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ KONUM OLARAK GENÇLİK PARKI KARŞISI HERGELEN MEYDANI VE MELİKE HATUN CAMİİ ARKASINDA, TARİHİ EYNEBEY HAMAMI ÖN TARAFINDA YER ALMAKTADIR.

Ulaşım OKULUMUZ ULUS´A 500 METRE KIZILAY´A 1 KİLOMETRE UZAKLIKTA OLUP SEMTLERE GÖRE METRO, OTOBÜS VE MİNİBÜS İLE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ ANKARA MERKEZDE OLUP ULUS´A 500 METRE KIZILAY´A 1 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.