ANKARA / ALTINDAĞ - Altındağ Gazi Anadolu Lisesi

Altındağ Gazi Anadolu Lisesi

Adres
HACI BAYRAM MAH. A.ADNAN SAYGUN CAD. GAZİ ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 4 ALTINDAĞ / ANKARA
Köklü tarihinden güç alarak yenilikçi ve marka bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, çağdaş, demokratik, düşünen ve üreten, öğrenmeyi öğrenmiş başarılı bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Altındağ Gazi Anadolu lisesi tarihine yakışacak başarılarına her geçen yıl yenilerini eklemektedir.İlçemizde yapılan her türlü etkinliklerde adını duyurmaktadır.Ayrıca üniversiteye yerleştirdiği öğrenci sayısıda yüksek düzeydedir.Fen, TM,Sosyal bilgiler dallarında öğrencilerimiz her yıl başarılarını istikrarlı bir şekilde artırmaktadırlar.
Fen Laboratuvarı :1
08:00 -15:10
Doğal Gaz-Kaloriferli
Fatih Projesi Fiber İnternet
İngilizce, Fransızca, Almanca
Ulaşım
OKULUMUZ ULUS´A 500 METRE KIZILAY´A 1 KİLOMETRE UZAKLIKTA OLUP SEMTLERE GÖRE METRO, OTOBÜS VE MİNİBÜS İLE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.
SERVİS İMKANIMIZ VARDIR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ KONUM OLARAK GENÇLİK PARKI KARŞISI HERGELEN MEYDANI VE MELİKE HATUN CAMİİ ARKASINDA, TARİHİ EYNEBEY HAMAMI ÖN TARAFINDA YER ALMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ ANKARA MERKEZDE OLUP ULUS´A 500 METRE KIZILAY´A 1 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA FUTBOL, FUTSAL, BASKETBOL, VOLEYBOL, ATLETİZM VE JUDO OLMAK ÜZERE 6 OLİMPİK BRANŞTA 120 LİSANSLI SPORCUMUZ BULUNMAKTADIR.
4006-TÜBİTAK PROJE BAŞVURUMUZ VARDIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS+ KA219 LESS CHEMICAL MORE QUALITILY LIFE