ANKARA / ALTINDAĞ - Altındağ Gazi Anadolu Lisesi

ANA BABA TUTUMLARI VE ANABABALIK"KONULU ONLİNE SEMİNERİMİZE SİZLERİ DAVET EDİYORUZ

SAYGIDEĞER VELİLERİMİZ

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde her biriniz evlerinizi okul ortamına dönüştürerek her ev bir okuldur dediniz ve büyük bir sorumluluk daha alarak çocuklarımızın eğitimine zor koşullarda katkı sağlıyorsunuz. Bu süreçte gerek pandemiyle mücadele gerekse evde uzun zaman geçiren öğrencilerimizi eğitimden koparmama adına verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Sizlerden ricam bu zorlu süreçte öğrencilerimizin hem akademik hem ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak için emek veren değerli öğret menlerimize, öğrencilerimizin evde düzenli ders takibi yapmalarını sağlayarak destek olmanız.

Gazi Lisesi olarak bizler de sizlere destek verebilmek amacıyla Başkent Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Hocamız

Sayın Dr. Öğretim Üyesi Hicran ÇETİN GÜNDÜZ' ü sizlerle buluşturmak istedik. Değerli Hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Saygıdeğer velilerimiz emekleriniz ve gayretleriniz için teşekkür ediyor sizlere katkı sağlayacağını düşündüğümüz    "Ana Baba Tutumları ve Anababalık"konulu Online seminerimize sizleri davet ediyoruz. Katılımınız bizleri mutlu edecektir.

E. Serap ARISÜT

Okul Müdürü